Varje resa består av utmaningar, segrar, bakslag, lärdomar och enkla stunder av sann glädje. I morgon är det dags för Ironman 70.3 Mallorca 1,9 km sim + 90,1 km cykel + 21,1 km löp. Har blivit adopterad av ett  20-tal stockholmstriathleter och vi bor på ett trivsamt hotell förnämligt nära starten. Jätteglad över mysigt sällskap, som hjälper att hålla den värsta nervositeten stången. Många glada likasinnade ska vinna personliga segrar i morgon. 2000 startande totalt, så jag lär inte vara helt ensam. I dag har jag simmat banan i gryningen, joggat lätt, pimpat cykeln och kört kort testrunda samt pillat med alla prylar. Vädret verkar bli strålande och mitt mål är att köra på! Resultatet får bli vad de blir- det är inte därför jag är här- utan jag är här för att jag följer min passion. Kram o gonatt/Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.