Jag vill för evigt vara det stabila trygga trädet under vars skuggande svalkande krona du vill lägga dig ner för att vila.

Balans. Inte för att jag på något vis går runt sorglöst och inbillar mig att detta jämviktsläge kommer att vara i all evighet, det är emot alla naturlagar, men just nu lutar jag mig tillbaka i vårsolens glans och njuter av att livet känns väldigt balanserat, svenskt, lagom och bra. Denna vecka har handlat om kroppslig och mental återhämtning efter halvironmantävlingen på Mallorca och jag har ägnat mig åt massor av familjemys. Våren är alltigenom en balanserande årstid där man med lite tur hittar en plattform mellan vinterns dystra grepp och sommarens hejdlösa eufori. Lutar mig tillbaka och håller tillgodo så länge det varar.

Malmö. Älskar min hemby Höllviken hett och kommer för evigt att förbli mina yogaelever villkorslöst trogna här, men det är också spännande att sitta i en ny skön sal i “stora staden” och blicka över havet & Öresundsbron. Jag har verkligen tur som får jobba i yogasalar med havsutsikt – Formtoppen och nu Kockums Fritid. Över förväntan kul med start Kundaliniyoga i Malmö. God stämning och sköna människor befolkar denna mångkulturella kultstad fylld av konst, kultur o rock&roll. Känns som att Malmö kommer att spricka ut till Sveriges nya andliga metropol. I can feel it coming!!

Allt Grönt. Skånska bokskogar. Klorofyll. Grönt te. Gröna små slemmiga grodor. Gräset som alltid är grönare på andra sidan. Grönt för fred och frihet. Grönt för emotionell stabilitet. Grönt som balanserar nervsystemet och ger sinneslugn. Ha en grön skön helg.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.