Själen tycker om det vackra. Benen älskar det riktigt djupa. Bra att benen fortfarande faktiskt bär tänker jag vidare och lastar på. Träna inomhus är undantag, men mysig omväxling och man träffar alltid en o annan god&glad gubbe som ser styrkesalen som sin värmestuga året runt. Chefen höll i cirkelträning. Tänkte Why Not? (Jo ibland tänker jag faktiskt på engelska) och hoppade raskt av från mitt eget program och in i leken. Principen är enkel. Så tungt och så många repetitioner som möjligt på 40 sekunder – 20 sekunders vila och snabbt byte till nästa maskin. Det finns många goda sätt att bli mör på. Senare fick jag massage. Det var inte en sekund för sent. Har länge följt principen “kan själv” och fixat med massa yoga&stretch. Men nu när vaderna är totalt igenvuxna och alla muskeltrådar helt intrasslade i varandra, så är det bara att ta skeden i vacker hand och krypa till korset. Räddningen finns hos Henriks händer i Skanör. Tack! Önskar eder alla många sköna massagestunder, med eller utan kvaddade vader. Hepp/Jona

  1. Massage är guld men sällan skönt. De där massagehänderna verkar alltid hitt amina ömm apunkter. Men det GÖR gott. :-D
    Din coach ser grym ut! På ett positivt vis.
    P&K från 08;a land

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.