Min meditation just nu ger mig sjukt mycket energi. Ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen med allt. Det jämnar såklart ut sig under året- november är inte lika het.

Smeksamma vindar rullar in över Kämpingebukten och jag skrotar hels runt i bikini 24-7. Ibland tar jag på mig sim- cykel eller löpkläder och ger mig ut på byn som en vanlig kvinna, men helst vill jag bara pilla med sanden på stranden. Älskar Juni hejdlöst! Varje dygn ökar i intensitet och ljusstyrka fram till sommarsolståndet. Det är ren naturkraft – skaparkraft. Veckan har annars handlat mycket om avslut och avsked, en aning vemodigt, men jag känner att några veckors uppehåll från yogajobb kan ge mig perspektiv och nytändning. Träningsmässigt har det varit tufft. Inget snack, inget mys, inga fikastopp, inget fipplande med kamera, bara en seg kropp och en trilsk hjärna att utmana. Kanske kan jag bli snabbare om jag inte stanar och luktar på rososorna tänker jag. Nu rullar jag vidare en sväng, pojkarna väntar på Formtoppen, dags att runda av veckan med söndagscykling.

Länge Leve Juni!

Jona

  1. Ja, underbara juni, som alltid går för fort!
    När jag ser dina foton från stranden slår längtan till… vi mc-semestrade i Sydskåne för ett par somrar sen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.