Först cyklar man halvt ihjäl sig och sedan kyler man ner sin överhettad hjärna i havet. Under ytan blir allt tyst direkt. Sen kan man ligga raklång i sanden och andas långa djupa andetag ner i magen och vickar på tårna. Nimmt.

 1. Ja tack alla härliga cyklister för en rolig cykeltur.Tänk att man kan bli så glad av köra som en galning .Vackert väder, vackert landskap Yes!! / Lena

 2. Hej Jona!
  Rapport från ett par nyinköpta cykelskor: Ulrica har cyklat cirka 40 mil med oss på fötterna. Vurpat 3 ggr! Från stillastående så det har endast givit henne uppskrapade knän och armbågar. :) Men nu när Vättern rundan närmar sig så känner vi av att hon är nervös och rädd att falla illa. Vi vill att hon ska vara hel.
  Hon nojjar också över att hon inte kommer orka hela vägen runt sjön. Kroppen kommer nog ge sig till känna, men det är främst det mentala som Ulrica behöver få på plats nu.

  Du ser ut att vara i harmoni med dina skor. Vare sig det är på cykel eller springandes. Coolt att se!

  Ps. Jag är så rädd för rundan nu att jag inte kan skriva om mig själv i första person.

  /Ulrica

 3. Ulrika min vän, bara andas och trampa- andas och trampa, det kommer du skitlångt på! Mer behövs inte. Tja och kanske en och annan energikaka :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.