Är i Göteborg för att jobba med min kollega – kundaliniyogans svenska superstjärna Wiveca. Vi planerar Indien, utbildningar och synkroniserat kalendrar fram till år 2013. Man måste ha god framförhållning även i meditationsbranschen.

Före frukost följer jag den blå linjen, som sitter kvar i asfalten sedan Göteborgsvarvet. Lätta steg och gomorron gomorron genom staden bort till Slotsskogen, kryssa hit och dit i med och motvind. Inte tänka bara springa.

Mellan jobb leker jag med Jesper och Josefin – som behöver vila upp sig efter den ack så hårda och slitsamma studentveckan. Vi luktar på blommor, äter oss proppmätta och sover i sköna sängar på fint hotell.

Wiveca Leuchovius kommer ni få äran att träffa när den nya omgången av utbildningen startar i Falsterbo den 10 september.

Ha de gott!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.