Tacka vet jag benen! Vissa dagar rullar på så fort att jag inte riktigt hinner med att se detaljerna i allt liv som flyter förbi. Därför tar jag den långsamma cykeln ibland, saktar ner, glider lugnt fram och insuper dofterna. Glad så länge benen bär. Lydigt trampar de på och står ut med mitt evinnerliga rännande. I dag tog de mig lugnt och fint över till Henrik på Massagelabbet i Skanör. Där fick benen lite extra kärlek och omsorg.

Ha en fin helg.

Ride free!

Jona

  1. Tack för en fin dag igår! Det gav mig mycket inspiration och jag har minsann sovit som en stock inatt :) Är meditationen ok med musik eller bättre utan? Ha en fin helg. Kram Ulrica

  2. Hej fina Ulrika! Just till din meditation passar mantra jättebra på svag volym i bakgrunden, så länge all din uppmärksamhet inte dras till musiken utan du fortsätter jobba med dig själv.

    Stor kram

  3. Hej Jona!
    jag klarade Vätternrundan!! :) Jag tänkte ” det är bara att andas och trampa. Andas och trampa. Andas och trampa…” Det var ditt råd i en kommentar tidigare och det hjälpte mig. Tack!! :)

    /Ulrica

  4. Helt fantastiskt ju Ulrika, vilken prestation vännen, fira nu duktigt :o) Nästa år är jag med – har blivit “Draftad” ;o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.