Hej! Mitt namn är Jona Dahlqvist och jag är yoga&meditationslärare. Har flamsat runt mycket med cykel i mina dagar, men nu är det ord och inga visor, måndag morgon och jag jobbar yoga igen. Lovar dyrt och heligt att svara på mejl, sms, telefonsamtal samt att betala mina räkningar. Vi ses på stranden 8:45. Även onsdagar och fredagar fyra veckor framåt. Varmt välkommen, sommaren blir het!

  1. Va´roligt att du varit på “min ö” och fått njuta av den nu när den är som bäst! Rosor, blåeld och vallmo = favoriter. Vi hade ett fint kundaliniyogapass i Åsbergska hagen i lördags. Det var mitt första utomhus, fatastiskt i förmiddagssol och svalka från lövträden. / Skön sommar, härslig semästa! Anita

  2. Nästa gång får vi se till att träffas på allvar :) kramar och kraft, hoppas du får en riktigt het sommar!

  3. Hej Jona,

    Du ser ut att ha haft det härligt på Gotland! Jag kan inte komma på yogan denna veckan (kanske Fredag), men jag hör av mig om nästa vecka om du har tid med en session efteråt.

    Kram
    Ulrica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.