I dag har jag varit ute och stridit med mig själv. På söndag ska jag tävla i Sövde Triathlon och jag vet redan nu att det kommer att bli ett rent helvete. Älskar att tävla länge på långa lopp och hatar verkligen de korta loppens hets, hugg och slag. Hellre lida långsamt och länge än plågas kort och intensivt med blodsmak i munnen. Men jag är sååå sugen på att tävla och är i dagsläget inte tränad för ett långt lopp. Kort får det bli. 400 meter simma + 20 km cykla + 5 km springa. Är rätt taggad faktiskt. Man kan kanske piska någon tonåring.

  1. Heja Heja…..
    Älskar din inställning… Spöa tonåringarna och visa dem ryggtavlan ;)

    Lycka till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.