Säg att jag har tur, kalla mig välsignad eller vad som helst, men jag är sååå tacksam över alla dessa vackra dagar. Jag andas in exakt allt och lagrar under huden. Åska och ösregn under natten, frisk syrerik luft på morgonen. Perfekt för cykeltur i bergen. Förr om åren när jag cyklade i berg, såg jag bara toppen, skulle upp fortast möjligt och fann inte tid att se hur perfekt vägen slingrade sig uppåt. Nu ser jag till och med sniglarna som sakta men säkert korsar min väg. I dag var vi som ett gift gammalt par på campingsemester. Jan och jag iklädda matchande gröna overaller på bergstur i Algarve.

Ok, dags att återhämta sig med lite gammal god hederlig sömn, inte surfa runt mer, i morgon väntar nya äventyr. Tack för att Du läser.

Jona

  1. Såå härligt att komma hem från jobb och träningspass, duscha och äta lite sen slänga sig i soffan med datorn och läsa om dina äventyr… alla vackra bilder och ord som ger sån energi och motivation att sätta sig på cykeln kl 5:45 för att hinna till jobb 7:15.

    Tack ska du ha som är så flitig att uppdatera.

    Njut sista veckan, Jona

    Kramar
    Cattis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.