Nu är det endast en ynka vecka kvar av min 3-veckorssemester, sedan tillbaka med full stryka till yogajobbet. Längtar och är redo. Det kommer att bli en intensiv höst med undervisning alla kvällar (förutom fredag) och alla helger fram till december, men det är så jag rockar mitt liv och min yoga. Intensiva perioder av träning och egen förkovran varvas med intensiva perioder av undervisning och föreläsning.

Här poserar jag vid en härlig gammal fasad, ett hus lika rynkigt och världsvant som jag….Under den nötta ytan döljer sig en ung vild själ ;)

I morse tatuerade jag kartan på armen och gav mig iväg för att upptäcka nya byar…
Det blev ännu en backig tur.

Fikonträd kantar vägarna och ger perfekt snabb energi när benen börjar bli matta….
Bara att skörda, äta och proppa fickorna fulla.

Tack!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.