Hej govänner jag är i Höllviken nu! Lycklig av att vara hemma kastar jag mig ut i havet bara för att sekunden senare rulla runt bland tång och sand. Vågen tar mig och jag flyger som en vante av brädan, vältrar runt i tången. Sitter på strandkanten, och skrattar åt mig själv. Jag borde ha anat oråd. Vinden och vågorna hördes hela vägen upp till huset och jag fick jobba för att inte välta både bräda&mig på vägen ner till stranden. Jag har en SUP-bräda (Stand up paddle board), som är byggd för lugna vatten och tanken är att man ska glida runt och se lite läcker ut. Idag var det inte tal om att stå upp och paddla med paddel utan jag fick ligga ner på mage och använda armarna när jag skulle ut. Sen blev jag blästrad och tångbadad och såg knappast läcker ut, men jag fick känna på hur det är att surfa på riktigt. Jippiii jeyyy! Några sekunder tills man flög av igen och fick tugga tång. ÄLSKAR havets vågor och känner mig VILD!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.