Efter gårdagens Ocean Rape kände jag att det behövdes en revansch. Helgen var fortfarande ung, så jag drog till Palmstaden Trelleborg, köpte en nummerlapp och sprang ett lopp. 5 km är en ganska oskön sträcka för en gammal gnet, men jag överlevde håll och kramp och lyckades träffa prispallen. Medaljer i all ära, men det i särklass roligaste med att ställa upp på en slumpartad tävling är att träffar oväntade “Gamla” vänner från förr, tjata, hänga runt och fika efteråt. Dessutom pågår Palmfestival med karuseller, konserter, tingel tangel och annat skoj :)

  1. Grattis till en fin pallplats! Min fru sa att hon hade sett dig men jag letade utan att hitta dig :( Det får bli en annan gång!!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.