Första september började i skogen och slutade här på den vida vidden. Vi fick en fin kväll med picninc, yoga & bokfotografering till “tvåan”. Vissa platser på jorden är särskilt intagande och vackra, borgruinen i Skanör är en sådan magisk plats. Ska bli spännande att se hur de riktiga bilderna blir. Tack och god natt!

 1. Hej Jona.
  Jag har följt din blogg sedan jag läste om dig i tidningen om yoga om. Din blogg är väldigt fin. På sista tiden har jag funderat på att göra dreads av mitt hår. Undrar hur man håller dem rena och fräscha när man tränar så mycket som du gör till exempel. Tvättar du dom som vanligt hår med shampoo någon gång i veckan eller hur gör du för att dom ska lukta gott?
  Lev!!
  /Therese

  1. Ha ha, kul fråga :) Folk brukar fråga min frisör i byn där jag bor “Hur HON den där YOGAJONA gör”

   Tvättar exakt som vanligt med schampo och allt, flera gånger i veckan, tja eller efter varje poolpass i alla fall.
   Ligga i badkar är skönast… näst efter bastun :)

   Mina vänner med dreads har lite olika rutiner för sig, vissa kör med diskmedel har jag hört, men jag tager vad som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.