Plötsligt cyklar jag rakt in i en granskog och blir helt paff. Kan inte minnas när jag cyklat bland granar sist och jag måste sakta ner lite för att riktigt hinna insupa atmosfären. Ståtliga och raka kantar granarna vägen och det känns väldigt högtidligt. Som i en kyrka.

Hallandsåsen är en sanslöst vacker plats på jorden och jag tappar andan hela tiden. Det känns som att cykla i en lunga, en djungel, otroligt lummigt och fullt av syre&livskraft. Måste nypa mig i skinnet fler gånger för att förstå att jag inte bara drömmer att jag cyklar runt här. Backarna är helt perfekta i längd, ben och hjärta får jobba, men åsen suger inte musten ur en så att man tippar över kanten.

Jag blev duktigt våt i dag också, men det blev aldrig någon misär. Jag höll ihop fint både kroppsligt och mentalt. Fast när jag kom hem åkte jag direkt till Höllvikens cykelaffär och köpte en underställströja. Passade på att låta min cykelguru justera växlarna lite också. Tacksam att det finns folk som är bra på att finjustera.

Extremt extravagant och lyxigt denna dag var att rulla rakt in till ett uppdukat buffébord på Hotell Skansen. Perfekt avslutning på mitt lilla miniläger/konferns i Båstad med omnejd. Älskar att kombinera nytta och nöje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.