Bara några kapitel kvar nu. Fotografen är Ulrika som vanligt och jo, jag håller med om att det är skitlite yoga på den här sidan nuförtiden, men det beror på att jag andas, jobbar och skriver yoga 24-7 och jag behöver cykla skallen i bitar emellanåt för att inte helt flumma iväg och bli ett med kosmos i förtid. Än har jag saker att göra innan jag helt uppgår i alltet nämligen… Ha ha denna kvinnan behöver hålla fötterna på jorden. Sparar dessutom lite på yogaorden till boken ”tvåan”. Släpper tre bilder av tusen från förra fotograferingen i solnedgången. Ha en bra tisdag/Jona

 1. Hur får jag tag på “ettan”, din första bok? Den är slut på nätbutikerna. Och när släpps tvåan?

 2. Tänk, jag blir alldeles lugn och avslappnad av att läsa din blogg – och då håller jag inte ens på med yoga! Du är en riktig inspirationskälla!!

 3. Holy moses what a hunk!!!
  Ja, så enkel är jag :)

  Lyckligt gift men sinnet kvar för vackra saker.
  Och sinnesnärvaro tillräckligt att inte blanda ihop konst och känslor.

 4. Johanna, jag har några kvar av “ettan” och jag tror förlaget har två-tre, mejla din adress till mig, så skickar jag. “Tvåan” kommer lagom till jul :)

  Det finns massa mysiga saker att pyssla med Linda, yoga är bara en pryl bland miljoner som jag råkar gilla :)

  Ingmarie, jag vågar banne mig inte lova något som jag inte kan hålla!

  Det är Tessan supertrevliga storebror Katta :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.