Kalla det tur. I dag har jag lyckats pricka både soluppgång, solnedgång, regnbåge, sol, regn, måne och stjärnfall. Något av det måste väl ändå betyda tur?! Jag hade ett mål med dagen – att leva fullt ut från morgon till kväll. Inte en sekund fick gå till spillo för kanske var detta sista sommardagen – ja dagen överhuvudtaget om det ville sig på det viset. Startade starkt i poolen i Trelleborg. Lotta bjöd på stor underhållning i splitterny röd braddräkt och peppade mig inför dagen: “Jona, du ser ut som en riktig hillybilly”. Gott med ärliga vänner. Cyklarna har fått lufta sig så och löparskorna. Har fått krama mina nära och kära och hålla otroligt viktigt och myndigt möte med mitt fantastiska team av yogalärare & assistenter . I morgon kommer Wiveka och då kickar vi igång den 2-åriga utbildningen på Hotell Spelabäcken i Skanör. Allt är klart för start. Varmt välkomna!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.