En strålande dag på jobbet lider mot sitt slut, så jag fattar mig kort. Vaknade 4:45 av månen och ”den där planeten bredvid månen” som lyste rakt på mitt ansikte. ”Fantastiskt” säger jag, varpå Janne suckar och vänder sig åt andra hållet. Det låter konstigt men jag är seriöst helt klarvaken och totalt skarp i hjärnan när jag vaknar före fem. Runt åtta är jag dock mitt vanliga såsiga jag igen.
….
Två skolklasser har förgyllt min arbetsdag. Mysigt att prata lite och öva meditation. Blir alltid lika förvånad och glad över den stor uppmärksamhet, närvaro och koncentrationsförmåga som råder bland dagens smarta ungdomar. Själv klarade jag inte att  sitta still en minut ens när jag befann mig i tonåren.

Grymt go vind i dag på löpturen, motvind på vägen ut, sedan en mild hand på ryggen hela vägen hem och in i duschen. Sprang 1timmer och 15 minuter. Skulle gärna ha sprungit längre, men det fanns en buss till Malmö att passa.

Mitt emellan mina dagens tre bussturer hann jag få både blommor och smälla en smoothie.

Och när vi kom hem nyss väntade världens gulligaste lapp på bardisken. Bästa träningslekkamraten hade varit på besök och lämnat spår. Jag ÄLSKAR mina vänner, jag ÄLSKAR mina elever, hör ni det! Tacksam och puss.

Jona

 1. Bästa Jona,

  Tack ett härligt pass i går och för de extra övningar som jag fick. Var uppe i ottan idag och fixade dessa….
  Tänkte om igår när det gäller ”2:an”, den är helt säkert något att vänta lite extra på.
  Undrar istället om du har fler ex kvar av ”1:an”… Tänkte ge den till söta Kelsey fr Boston som var med ett pass i våras.
  Ska över i dec och fira Nyår med ungdomarna och vill gärna ge henne något vackert så att hon alltid minns Yogan i ”Malmö by the sea”

  Längtar redan till nästa vecka

  Kramar
  Cattis

 2. Så ledsen att jag missade passet igår men halsont och förkyldning hindrade mig. Hoppas komma med mer kraft nästa vecka! Ha det gott i höstsolen! Kram Ulrica

 3. Tar med ”ettan” till dig nästa vecka Cattis!

  Smoothien är en mix av Indien och Skåne Nathalie. Mango och hallon :)

  Krya på dig sötnos, du kan ju alltid andas lite om du har tid ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.