När jag inte har något bättre för mig tittar jag gärna uppåt. Himlen har varit extra fängslande på sistone. Mycket måne och venus på morgonen, moln som far fram fort mitt på dagen, random regnskurar lite då och då och glädjande solglimtar. Blå himmel på dagens träning. Det blev inga större utsvävningar, jag höll mig nära och bra; arla simning tillsammans med Tuppen i Trelleborg och några varv på TempoTrek runt Skanör och Falsterbo. Förutom uppvärmning och lite rullande på slutet bestod dagens pass av 3X8 minuter med 92 pedalvarv per minut, 10X3 minuter där första 30 sekunder gick med superhög kadens och 3X5 minuter med 70 pedalvarv/minut.  Resten av dagen har varit all about the book.

Tur som vanligt. Blått när jag cyklar - regn när jag står i duschen.
Bokfixande hemma hos Ninas kontor inklusive te och trivsel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.