Stormen kom och försvann lika fort, men jag hann lyckligtvis med ett långpass löpning i stegrande fart mitt i stormens öga. Vinden ven riktigt skönt i ryggen på slutet och benen kändes snabba och alerta som i fornstora dagar. Det gäller att utnyttjar stormen till sin fördel i alla lägen. Motvind för styrka, medvind för snabbhet. Kände mig riktigt grym och skoningslös när vinden lyfte mig över Ljunghusen golfbana. Jag sträckte ut armarna, så att kroppen blev som ett segel och fick ännu mera fart. Cool känsla, drömmer fortfarande om att kunna flyga. 2 timmar blev det, ungefär, glömde visst klockan någonstans på laddning igen.

Håll i, håll hårt, klamra dig fast vid drömmen!

Jona

  1. Medvind eller ej, du är fortfarande minst lika snabb och alert som i fornstora dar! De skånska och halländska vindarna är inte att leka med. Bygger pannben som inget annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.