När jag kom hem från Himalaya var jag lite ur balans. Provade springa, men blev avbruten av matthet, höstdepression, hostattack och allmän ovilja.

Fyra dagar senare har jag besegrat jetlaggen och börjat återfå kontakten med kroppen, sinnet och själen.

För att avgifta mig från luftföroreningar, sockrigt chai och omvälvande intryck har jag satt mig själv på kur. Nu gäller tryck på träningen, medvetenhet under meditationen och massa matig mat. Kylen är full med spenat, grönkål, vitlök, ingefära och annat energigivande och exotiskt. Janne är inte överförtjust direkt och steker sig bacon och ägg till frukost medan jag dricker min ”gröna sörja”.

Dagens njutning: Solen sken på mig exakt hela dan.

Dagens lidande: Fick smaka på mitt eget blod, skar mig i fingret, istället för i pumpan.

Dagens träning: 1) Löpning i x antal lugna minuter plus diverse skutt, styrka och stretch. 2) Cykel på skånska spikrakor. Byiga vindar och lek med kadens (=pedalvarv/minut) muntrade upp. 3) 2,5 timmar yoga och meditation.

Hej så länge, hörs snart

Jona

  1. Vad trevligt att du är tillbaka! :)

    Bilderna från Inden ser så där färgsprakande ut som bara bilder från Indien kan. Indien lockar mig men avskräcker också med all fattigdom, skräp och kaos. Vill resa dit men tror att jag kommer att bli jättesjuk så fort jag kliver av planet.

    Jag har för övrigt tappat all träningsmotivation. I fall du undrade. Men nä det gjorde du nog inte, men nu vet du i alla fall. :D Det känns som att jag aldrig vill träna igen. Hoppas VERKLIGEN att den känslan går över…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.