När jag plockade upp kameran för att fota mitt team nedan så lade jag märke till blommorna här ovan.  Lite avigt är det, i synnerhet med tanke på att jag åkte längdskidor här  för exakt ett år sedan. Men jag klagar inte, längst söderut slipper vi gärna mössa så länge det går.

Helgen har varit hektisk och härlig. Jag har haft lärarutbildning i Falsterbo och gästlärare Anja Luhrs har besökt från Tyskland med allt vad det innebär av gemensamma måltider, diskussioner och turistande mellan jobben. Anja undervisar i anatomi och kopplingen till yoga – hur yogierna ser på kroppen och de olika organen. Här är vi ute på en liten lunchpromenad. Tanten i Turban är Anja och de andra tre är mina assisterande lärare Malinda, Maria och Lilly. Det behövs ett starkt team för att allt ska rulla smidigt.

Jag tycker inte att man ska fotografera mediterande människor, utan låta upplevelsen får vara rofylld och ostörd. Därmed inte sagt att man kan smyga fram kameran lite diskret innan meditationen har börjat.

Jag tycker inte att man ska springa och fotografera lärare mitt i jobbet heller, men denna är också knäppt lite diskret innan vi började på allvar.

Jag är glad i dag, har vandrat i soluppgången, mött en magisk klar morgon – direkt efter stormen. Dessutom har jag varit hos min revisor, som alltid är otroligt vänlig och trivsam, vilket ytterligare späder på glädjen i kroppen. Veckan som kommer har jag lovat mig själv att inte spilla någon tid på underhållning och världsliga nöjen, då jag ska förbereda nästa helgs föredrag samt skriva klart sista kapitlet i boken.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.