Yoga&Meditation är tyvärr inställt i Malmö i dag pga av dubbelbokning av salen.

Passade på att springa en sväng i Göteborg, när jag ändå hade vägarna förbi. Bytte om på en toalett på Hotellet Gothia Towers och drog iväg lite ostrukturerat men ändå med en viss plan. Löpningen var goa gubbar, duggregn och dimma. Andetaget kändes som en rå kallsup, men benen var ganska pigga. Råkade springa förbi Chalmers och när jag kikade in i en av byggnaderna såg jag ett bekant ansikte. Det stor Tjörn Triathlon på T-shirten. Då är det nog meningen att jag ska tävla där hann jag tänka. Efter loppet ”duschade” jag i handfatet på exakt samma toalett. Nu sitter jag i loungen med min laptop, smälter in med inredningen, och ser ut som att jag bor här.

Jona

  1. “Ser ut som att jag bor här” – Roligt, visst vill man vara en Kameleont ibland, inte alltid sticka ut. / Anita

  2. Smart!
    På måndag är jag i Goagubbarlandet. :-) Är du kanske kvar då? Eller kanske åker du via Halmstad på vägen hem? Jag bjuder på fika/springtur/vila om du vill. :-)

  3. Missade dig med någon dag tyvärr Ingmarie!
    Skulle tro Sofie att rundan blev cirka elva komma tre kilometer, på en höft ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.