Solnedgången tog andan ur mig i dag och jag är fortsatt glad. Det goda med stormen var att den rev upp himlen och skingrade dimman. Mörker gör mig lite lätt moloken ibland och jag får anstränga mig lite mer för att hålla lågan vid liv. Fast årstider är ju, precis som det faktum att vi alla en vacker dag ska dö, inget som går att påverka. Jag tänker som med livet – det är bara att följa flödet och göra sitt bästa i varje situation.

Klart sinne – klar afton – sov gott

Jona

  1. Här på Gotland vände sig havet “ut och in” i helgen. Naturen är mäktig. Det är bara att ta emot allt den bjuder på =)) / Anita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.