Inspirerad av  eremiten beundrar jag soluppgången varje dag och jublar lite. Ska hålla på fram till julafton i alla fall. Märker att det ger mig både glädje, kraft och inspiration. Lätt att pricka soluppgången så här års när solen går upp så sent. Tacksam att jag bor nära stranden!

Jag har nämligen läst om en eremit som bor i Himalaya. Varje morgon går han ut ur sin grotta i samma ögonblick som solens första strålar syns över bergen. Han applåderar och jublar. Bravo! Jättebra jobbat! Du gjorde det igen! Du gav en ny dag! Det kallar jag äkta tacksamhet.

Om du är nyfiken på exakt hur jag tränar, så skriver jag exakt vad och hur jag tränar på tidningen Outside. Här blir i fortsättningen mer yoga, där blir i fortsättningen mer sport. Kramar och kraft i decembernatten önskar Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.