Formgivare Nina, Fotograf Ulrika och jag har varit i Indien för att avsluta boken. Det blev heliga eldar, barn i  byn, tempel, nakna munkar, buddhistiska nunnor och allehanda heliga kvinnor och män. Allt mellan himmel och jord kan man säga. Ulrika var så tagen av det hela att hon tappade aptiten helt – men bilderna blev bra! Själv fick jag grym energi och sträckskrev klart allt under sista natten och på flygresan hem. Indien är ett helt kapitel helt för sig. Många händelser och möten känns nästan overkliga och jag måste nypa mig flera gånger och kontrollera att allt är på riktigt. Det finns tillräckligt med berättelser för att fylla en helt ny bok faktiskt Men först ska vi trycka “tvåan”. För att spara lite på orden har jag legat lite lågt med hemsidan, men allt är väl. Träningen går bra, yogan flyter, julen står vid dörren och ljusen är tända. Arbete med ny hemsida pågår. Håll ut. Att är som det ska, allt är till det bättre. Eller som man säger i branschen: Det enda som betyder något är att bli en bra människa, en sann människa, en snäll människa.

Och det var verkligen svinroligt att ha med Ulrika och Nina. Här spatserar de mycket snygga intill Bougavillan i mina punjabikläder!

Varm kram

Jona

  1. Du är helt otrolig… är ju mindre än 1 vecka sedan det var yogaavslutning i Malmö och du har varit i Indien och är hemma igen.
    Din energi går då inte av för hackor. Beundransvärt!
    Njut av ledigheten nu.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.