Vi kommer att fokusera vår energi på övningar som stärker kroppens eget immunförsvar och ger mental och fysisk styrka. Temat är ”Den Åttafaldiga Vägen” och vi fördjupar oss i olika filosofiska aspekter av yoga som glädje, passion och drivkraft. Priset är 1200kr. På sportlovet har vi ledigt från Yoga. Anmäl dig gärna här.

Kundaliniyoga och meditation med Jona

Måndagar 20:10-21:40 Norregård Falsterbo. Start 6/2. Sista 2/4
Tisdagar 18-19:30 Norregård Falsterbo. Start 31/1. Sista 27/3
Onsdagar 17:45-18:15  Kockums Malmö. Start 8/2. Sista 4/4
Onsdagar 19:15-20:30 Kockums Malmö. Start 8/2 Sista 4/4
Torsdagar 18:30-20:00 Norregård Falsterbo. Start 2/2. Sista 29/3

Salen på Formtoppen är dubbelbokad och vi måste tillfälligt flytta måndagens lektion till Hotell Norregård i Falsterbo. Jag hoppas att ni har överseende med detta. Fördelen med Norregård är att det finns fina yogamattor och meditationskuddar att låna. Dessutom är salen oerhört tyst och harmonisk. Till nästa termin återvänder vi till Formtoppen igen. Tack för ert tålamod och varmt välkomna!

Jona Dahlqvist

 1. I år blir det tyvärr ingen Retrertat Portugal! Känns tråkigt då resan varit så härlig på alla vis de senaste åren. Beror på att yoga-stället är uthyrt hela april månad, då vi brukar vara där. ROLIGT är att vi kör i april 2013 istället!

 2. Mallorca kanske? Träffade BTW din löparkompis på Playitas, samma snabba tjej som jag träffade förra våren på Mallis :)

 3. Hej Jona!
  Vill först tacka för din underbara bok ”Yoga när som helst……”, jag älskar den och använder just nu gravidövningarna i min gravidyoga kurs på Yogaroom i Kungsbacka. Min favoritsida just nu är receptet på morotssoppan, som jag lagade igår och som till min stora glädje räcker till lunchen imorgon också. Lilly 1 år gillade den också trots lite hetta ;) Tack för inspirerande bok och blogg! /Annie

 4. Hej Jona! Jag har inte möjlighet att gå på din Kockums-yoga som börjar den 8 februari men undrar om du kommer att ha ytterligare en kurs på Kockums senare i vår (i april-maj)? Många varma hälsningar/ Helene

  1. Hej Helene!

   Ja, det blir en vårkurs också, 4 gånger med tema Sinnet :-)
   Start 25 april (efter påsk och sånt)

   Välkommen om du vill och kan!

 5. Hej Jona!

  Jag vill så gärna köpa boken tvåan. Är den klar och kommit till försäljning?
  Har haft stor glädje av din första bok och riktigt längtar efter den andra boken.
  Skulle vara så tacksam om du ville skicka den till mig.
  Varma hälsningar// Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.