Yogaliv av Jona Dahlqvist & Vänner är skriven och fotograferad och formgiven och korrekturläst och klar. Inom kort kommer den till försäljning. Tack för visat tålamod.

Vecka 8 är det sportlov i Skåne och då är det ingen undervisning.

Ta hand om dig själv – ta hand om varandra!

Jona

  1. Har saknat dig och din värme. Längtar ut, längtar efter glädje och styrka när jag läser här. Blir inspirerad och glad! Du smittar av dig, så enkelt är det. Det behövs inga ursäkter. Du lever och andas precis som du vill och kan annars blir det för mycket. Visst var det lite ironi, inte illa ment dock, bara ett utslag av min göteborgska bitska humor, antar jag. Mina vänner är vana, tänkte mig inte för!
    Förlåtkram!
    Sköt om dig
    hoppas
    Lena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.