Mantra takes you from the limited sense of me – ultimately to the realization that I am everything. – Guru Dass

Andra terminen på lärarutbildningen pågår för fullt. Känns riktigt bra faktiskt! Trivs med lokalen, trivs med gästlärarna, trivs med assistenterna och ÄLSKAR eleverna. Mina elever är otroligt tålmodiga. De kan sitta på rumpan en hel dag utan att klaga det minsta :-)

Helgens Gästlärare har varit Guru Dass från Chile. Här sitter han och ser ut som en äkta yogi med med gitarren i högsta hugg.

Ibland frångår jag min princip att aldrig aldrig fotografera under pågående lektion. Kunde inte låta bli helt enkelt. Malin är bara så otroligt bedårande! Dessutom tänker jag att blivande lärare kanske behöver lära sig att tåla lite kamerablixtar ibland.

Detta är min högra hand. Malinda är min administrativa hörnsten och andra hjärnhalva. Tackvare henne flyter allt praktiskt. Allt jag glömmer minns Malinda.

Och apropå att minnas. Läs gärna kapitlen om mantra i lärarmanualen. Viktigast av allt- ha det så kul med hemläxan!

Kramar

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.