Hej kära vänner av yoga, meditation och allt runt omkring!

Äntligen håller jag den splitternya boken Yogaliv i min hand. Alla som har beställt på hemsidan får boken nu direkt och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att den finns i brevlådan innan midsommar. Yogaliv kommer inom kort även att finnas på biblioteket, i diverse bokaffärer och kunna beställas på Bokus och Adlibris.

Sat Nam och Stor Kram

Jona

Foto. Ulrika Vendelbo. Den första fotograferingen. Bokskogen, Torup i oktober.

  1. Som jag fattat det hela så öppnar adlibris/bokus sin försäljning efter midsommar.
   Varm skön sommar till dig Nina!

  1. Sat Nam Kaur ji!

   Skickar dig gärna boken, mejla mig din adress så kommer den direkt på posten.

   Peace Love

 1. Jippi! Vilken vacker bok jag håller i handen =D Den var värd att vänta på, fantastisk! Nu vänta en härlig sommar med mycket inspiration från boken. Jag måste gå ner i varv, mycket som snurrar nu. / Ha en härlig sommar, Anita

 2. Lättad och glad att boken äntligen hittat hela vägen hem till dig Anita! Ha en härlig sommar du med, eller breathe baby breathe, som man säger i yogabranschen :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.