• Veckan har verkligen varit varm och svettig på alla möjliga plan. Solen har återvänt till stranden och strålar lika mycket på alla utan att diskriminera någon, havet är bikinivarmt igen, hjulen rullar, benen bär, hjärtat pumpar blod och jag jobbar upp hög hetta inne i yogasalen. Hett och svettigt – yes! Jag har fått köra två pass på Hot Yoga Malmö och jag ska faktiskt fortsätta undervisa där en del framöver. Yoga i hetta. Vem i hela världen kunde gissa det? Känns som i Indien – och jag älskar det.
    IMG_2783
  • Två tävlingar har jag också hunnit med. Först en simtävling med bästa vännen i Amager, Köpenhamn, där jag gjorde riktigt bra i från mig och slog till med nytt personbästa på 1900 meter frisim i öppet vatten. Det intressanta med den tävlingen var att jag verkligen praktiserade teknisk, energisnål, medveten simning. Jag simmade som en yogi och snabbare än förr :-)

IMG_2956

  • Och sedan blev det en kort cykeltävling med klubben i Hög, Skåne. Jag fick pressa. Kanske inte lika mycket mindfulness på den tävlingen. Löpningen börjar också komma runt så smått. Nu kan jag springa 5km utan smärta. Det är en bra bit kvar till ett maraton, men kanske kanske kanske kan det bli en IRONMAN i år. Väntar bara in några fler positiva svar från kroppen.

IMG_2718

  • Meanwhile är yogalivet riktigt rolig – det finns hela tiden något nytt och spännande att lära sig om kroppen, sinnet och livet. Yoga hjälper mig att se saker och ting i alla sina färger och former. Jag mediterar och möter mina tankar och drömmar (som just nu dock är ganska tråkiga och ensidiga och mest handlar om att tävla…. eller inte tävla).

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

  • Har du tänkt på att din yogamattan är som ett laboratorium. På yogamattan pågår ett forskningsprojekt som handlar om att upptäcka dig själv. I alla din rikedom. På mattan möter och mäter du din kropp från olika vinklar och vrår, men du stiftar även närmare bekantskap med dina tankar och känslor. På yogamattan ser vi våra styrkor och svagheter.

Tiden får utvisa om vi når dit vi vill. Om det vill sig väl når vi kanske hela vägen fram.

Love Peace Yoga

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.