Life is flowing
Moment to moment
Flow with it
And be sheltered from the hassles of time and space

Life is full of Power
Live it
From breath
To breath

~ Yogi Bhajan

11855805_1019864301389707_3234150359797928116_n

Vi firade sommarens sista strandyogapass i morse med havssimning, flödande yogaställningar och en underbar tårta av kokos, kärlek och pistage. Sommarens höjdpunkt.

jona augusti 107

Tack för tårtan Linda – du är rockstar of rawfood!

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Resten av dagen har jag jobbat på mattan med att memorera ordningen på yogaställningar i olika pass. Många mysiga moves ska övas in, serier som ska ingå i sensommarens yogautbud. Ställningar känns alltid lika nya och spännande när man inte gjort dem på ett tag. Jag blir aldrig uttråkad.

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Nästa vecka hoppar jag in och vikarierar för Mine på Hot Yoga Malmö. Det ska bli spännande. Jag får nämligen lov att undervisa i bikini om jag vill :-) Inte för att jag kommer att göra det, men tanken kittlar. Yogasalen håller 37 grader och det blir svettigt. Varmt välkommen att prova, det blir ett bra sätt att förlänga sommarkänslan. Personligen tycker jag att yoga i värme är jätteskönt. Stela muskler mjuknar. Sinnet slappnar av. Man tänker inte så mycket.

jona augusti 005

Sensommaren är min favoritårstid. Kvällarna är aningen kortare, skuggorna är något längre, havet är äntligen varmare och fullt av maneter. Trädgårdslandet är ett överblommat kaos. Larverna äter entusiastiskt upp kålen. Nyponrosen är mogen och söt.

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Säsongen skiftar från sommarens högfrekventa energi och går över i en mer mogen fas. Yoga mitt på sommaren är energi och flöde. Nu arbetar vi med att bygga upp mer stabilitet och uthållighet i yogaställningarna igen. Det behövs sedan när höststormarna rullar in. Stadga och styrka är alltid bra att ha i bakfickan.

#Sensommar #Stadga #Styrka #Stabilitet #säsong #yoga #kundalini #flow

Ses i värmen!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.