Vi vaknade tidigt i morse av gässens skränande läte över lillstugan. En stor flock flygfän härjade runt över bukten innan de slutligen bestämde sig för att dra vidare mot bondens åker för att äta upp sig. Gäss högt uppe i skyn låter mysigt och välkomnande inför höstterminen tycker jag. Janne menar att de skyndar sig att samla ihop trupperna för att flyga sin kos i innan slakten inför Mårtengås.

© Max Lawless | www.maxlawless.com |  www.facebook.com/maxlawlessphotography

Jag är inte den som sitter här och suckar och frågar sig vart sköna augusti tog vägen, men seriöst –  vad hände? Är det redan september? Roligt i alla fall att kavla upp ärmarna och jobba. Alla yogaklasser startar denna vecka och vi jobbar med att stärka upp kroppen lagom tills när höstvindarna åter börjar vina.

Desstuom kör vi supercharge för kroppen. Mer om detta i nästa inlägg.

Kramar

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.