Oktober är den bästa månaden.

Nu äntligen börjar naturen att skifta färg och gå in i vilofasen.

Kretsloppet fullbordas.

okt-3

Fast innan jag vilar ska jag köra slut på mig själv. Jag reser iväg för att tävla på Ironman Worldchampionships i Kailua-Kona, Hawaii den 8 oktober. Det blir min tredje resa till världsmästerskapen och jag ser fram emot en ny spännande upplevelse. Julia följer med mig och dessutom har jag massa vänner på plats, så det känns nästan som att resa hem. Jag är inte ensam.

okt-2

Jag är lite rädd för att sätta upp höga mål och skapa förväntningar inför tävlingen, jag vill inte göra mig själv eller mina vänner besvikna. Vi är alla olika. Vissa presterar under press. Jag presterar bäst när jag är glad och avslappnad. Därför har jag inga tidsmål eller placeringsmål. Min attityd att bara köra på för fullt med passion och hjärta som bränsle. Jag ger allt nu för att sedan få vila i lugn och ro typ resten av hösten.

okt-1

När jag kommer hem igen kommer jag att starta nya roliga yogaprojekt, viloprojekt och coachingprojekt, men tills dess är det tyst här på hemsidan. Om du vill följa mig på Hawaii gör du de enklast på mitt instagramkonto, se länken här nedanför. (Jag är inte så aktiv på Facebook).

yogajona

 

 

Kramar, kärlek och kraft

Jona

 

  1. Lycka till! Själv är jag ju inte så förtjust i mörkret som du vet… Kanske är jag lite av en björn. Som vill gå i ide och vakna upp först till vårens ljus… :-) KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.