• Yogaliv är en bok fylld av yogapass, meditationer, visdomsord och hemliga recept. Ge bort den som yogagåva. Du får den kärleksfullt inslagen i silkespapper, beströdd med silverstjärnor och hemskickad direkt i brevlådan hela december. Priset är 400kr och du beställer den genom att klicka här!

julklapp

  • Yogisk filosofi beskriver livet som ett kretslopp. Vi lever i cykler av ljus och mörker. På våren är jorden ny och sprudlande. Om sommaren är livet i sin fulla blomning. Hösten skänker mognad; blad vissnar och faller. Under vintern vilar världen för att väckas till liv igen på våren. Dag och natt är precis som årstiderna ett spel mellan ljus och mörker. På natten göms det som är synligt på dagen, när solen går upp igen framträder världen igen i ny skepnad. Människan är en del av denna cykliska existens. Vi föds, vi växer, vi blommar, vi upplever, vi åldras. Att följa årstiderna i sin yogautövning och anpassa yogan därefter är gynnsamt för vår hälsa och vårt välbefinnande. Yogaliv är en resa in i det nya året; i din kropp, ditt sinne – hela ditt väsen.

Kram

Jona

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.