Njutning & smärta

Värme & kyla

Ljus & mörker

Kärlek & hat

Fint & fult

Lycka & olycka

Gott & ont

Vinna & förlora

Enligt österländsk filosofi består livet av motsatser som är förbundna med varandra. Det ena kan inte existera utan det andra. Ljus kan inte finnas utan mörker. Vi kan inte leva i världen och bara få det fina, glada och njutningsfulla. Vi får även det fula, sorgliga och smärtsamma. Vi får hela paketet. Ofta närmar vi oss yoga med en önskan att slippa vardagens hets och press. Tyvärr kan vi inte undkomma problem hur mycket vi än tränar, men genom yogan lär vi oss att välkomna det som är, både under lätta och svårare dagar. I december arbetar vi med mjuk yoga som är långsam och lugn. Yogarörelserna värmer upp leder, senor och bindväv. Uppmärksamheten är vänd inåt. Varmt välkommen på årets sista workshop söndagen den 11 december kl. 13-16 på Formtoppen i Höllviken!

Kramar

Jona

 

jona-bok-3-113

  1. Hej Jona! Tack för fin yoga info, via din hemsida, känns så välgörande i vintermörkret ????Hade varit tacksam, om jag kan få hjälp med att logga in! Kram Elise

  2. Hej kära Elise, alla som går vår utbildning till yogalärare i Malmö, Göteborg och Skellefteå får inlogg och lösenord kommer till ”min yogasida” , där samlar vi schema, vetenskapliga artiklar, bokrecensioner, filmer med mera hemläxor och allt du behöver veta. Vi skickar inlogg och lösen till alla i god tid innan kursstart i samband med att anmälningsavgiften ska betalas.

    Varma hälsningar

    Jona

  3. Hej kära Jona! Tack för all info! Inför Yogalärarutbildningen. Ha det bra! Med vänlig hälsning, Elise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.