Hej vänner, jag får frågor om varför jag inte bloggar lika frekvent längre. Jag har inget svar, det har bara blivit så.

Är det någon kvar som bloggar nuförtiden? Är det någon som läser bloggar längre? Instagram ligger mer i tiden, en vacker bild, en kort text, och snabbt vidare till nästa. Jag tycker om instagram för att det är visuellt och inspirerande och ganska fritt från reklam och andra störningsmoment. Facebook har jag däremot svårt för, jag dras iväg på massa stickspår och plötsligt har det gått en massa tid och jag vet inte var jag började och hur jag hamnade här. Jag har nog varit lite trött på att skriva. Den senaste boken tog jättemycket kraft och energi. Skrev i princip dygnet runt där ett tag. Den tredje boken har hur många sidor som helst och är jättetjock och jag är just nu inne i en ny vända av redigering, korrigering. Vi funderar på att ta om vissa bilder eftersom jag ser helt sen ut, ja bara en sån sak. Tröttsamt. Jag är ju sned. Snart kommer den ut, ha tålamod vänner. Jag gör mitt bästa.

Och på tal om instagram. Det går att följa mig på yogajona, men jag vill varna att det är mycket mer hundar, gullegull och fritid än yogavisdom på mitt instagramkonto. Jag postar lite vad jag känner för i stunden, det finns ingen riktig seriös plan.

Hur som havet. Nu ska jag yoga. Kramar och kraft

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.