• Kroppen mår mycket bättre när den inte behöver jobba för att hålla uppe värmen och sinnet är glatt av alla solstrålar. Det känns som att det tog lite längre tid än vanligt för att vädret, kroppen och sinnet att slå om från vinter till vår i år, men nu är solen här för att stanna. För mig vände det den första maj och sedan dess har jag känt mig skön och solig. Nya möten och fina livserfarenheterna gör att jag känner mig lycklig och tacksam just nu. Mysiga minnen från vårens resor får mig att le utan att jag tänker på det. Det har skett en märkbar förändring i mitt humör sedan i vintras.
  • Jag är generellt en ganska sorglös person, lättroad och naiv, men i ett drygt halvår har jag känt mig ganska deprimerad faktiskt. Detta trots att jag har har det jättebra med familj, träning och jobb. Händelserna i världen har väl inte varit direkt rosa på senare tid och i kombination med en djup fysisk och mental trötthet har min livssyn varit lite svart. Saker och ting började se ganska dystra ut där ett tag, men nu är jag ute i ljuset igen och kan se mer klart.
  • Mitt bästa botemedlet har varit (förutom massa yoga, meditation och överdosering av vitaminer/mineraler för att räta upp vissa brister) att få snacka av mig med en superba och världsberömd idrottspsykolog. Jag har äntligen lyckats lugna ner alla stickande stresshormoner, som ville bränna upp mig.
  • Så mina kära vänner, Jona is back och på söndag blir det mycket mysigt med yoga och mindfulness igen. Då ska vi göra vårt bästa för att väcka livsandarna med härliga hederliga övningar och go meditation på Formtoppen i Höllviken. Du kan anmäla dig här!
  • Vi ska prata lite om stressen men på ett positivt vis och vi ska träna oss på att stänga av och ge fan i alla måsten. Dessutom gör vi yoga som ger kraft. Ska bli kul att träffa alla. Jag är full av glädje och pepp.

Kramar, kärlek, solsken, humlesurr och sång

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.