• Yoga i gläntan, yoga på stranden, yoga på surfbrädan, yoga i skogen, yoga i trädgården, yoga i parken. Jag älskar att träffa alla sommaryogsiar och leva ute. På sommaren flyttar jag min verksamhet utomhus, ja och även fast det kan vara molnigt och komma en och annan droppe regn, vill jag jobba och andas ute så mycket som möjligt. Det är exakt som under gymnasietiden i Helsingfors, hela klassen gick ihop och ”krävde” att lektionen skulle ske utomhus.
  • Yoga ute är kanske inte exakt lika bekvämt som yoga inne, för vi har både myror och myggor på oss ibland. Vi kanske även får lite smuts på våra yogamattor, och vi har inget perfekt plant underlag alla gånger. Men allt är bra och som det ska vara! Fram för allt är det bra att utmana balansen och stå på lojämt underlag, vardagen blir så rak och endimensionell annars.
  • En sak som har utvecklats under de 14 år jag har haft yoga ute är det så kallade ”kalla doppet” innan yogapasset. Det som började som ett hastigt dopp på 30 sekunder och ayurvedisk oljemassage har nu utvecklat sig till både kortare och längre simpass i havet. Vi är numera ett helt gäng som gärna vill simma innan yogan.
  • Den nyaste nyheten är att vi även gör ett litet miniyogapass precis innan vi hoppar i, för att bli lite ”mindfulla” och ”fisklika” och känna att vi är ett med havet. Obs! Man behöver fortfarande inte simma för att njuta av yogan, vill bara säga att möjligheten finns där. För alla som vill!
  • Nytt är också intresset för surf och yoga och på att yoga på en bräda i havet. Där kan vi snacka om utmaningar för balansen.
  • Jag har kört några pass på studion i stan också, och det är jätteskönt det med såklart, värmen och glädjen finns alltid där och möjligheten att räta till tekniken och hållningen. Super för stela leder och styva muskler. Värmen hjälper till att varva ner systemet efter hektiska sommardagar.
  • Just nu är jag på en hälsoresa i San Fransisco tillsammans med Janne. Jag kommer att lägga upp uppdateringar på instagram här om ni vill se vad som händer i USA.
  • När jag kommer tillbaka förlänger vi sommaren med några extrainsatta yogapass och simpass i augusti. Det blir på onsdagar med star den 16/8. Varmt välkommen onsdagen den 16, 23 och 30 augusti. Vi simmar kl. 17:45-18:45 och yogar kl. 19-20. Priset är 80kr för bara simning, 80kr för bara yoga eller 80kr för både sim och yoga. 80 oavsett vad man vill göra alltså :-)
  • Samling vid havet! På bunkern vid den vita bastun på piren. Adressen är Östra Kanalvägen, Höllviken – längst ner!

Kramar och värme

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.