• Du står stark under solen. Sänk ner din sköld och andas djupt. Öppna upp ditt hjärta och visa din själ – ditt mod. Du är en superhjälte med oövervinnerlig styrka. Lägg ner dina svärd och släpp taget om striden. Dina demoner ligger besegrade på slagfältet. Du har vunnit. Du är fri.

  • Hej yogisar! Det där ska väl föreställa en liten käck kampsång, eller ett peptalk, som jag skrev nyss och som hör ihop med ett yogapass som jag älskar att köra lite då och då, senast i helgen när jag var i Skellefteå.
  • Yoga är fint när det funkar, men jag säger inte att det alltid är så himla enkelt att kämpa på och vara glad i en mörk vardag.
  • Hanuman Superhero Flow är i alla fall ett härligt yogapass som ger oss energi. Det handlar om att väcka sin inre superhjälte och därmed besegra sina inre fiender. Du hittar instruktioner till yogapasset och meditationen när du loggar in under aktuellt här!
  • Mycket ljus och kärlek blir det söndag 3/12. Jag bjuder på mysig yoga med mycket värme. Kom till Sinnesfrid i Juletid på Formtoppen i Höllviken kl. 18:30. Du anmäler dig här.  Alla är välkomna.

Hej säger Jona!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.