Photo by Romulo Cruz
  • Hej jag är hemma igen efter Mallorca och nu senast Portugal. Ja, jag reser mycket och det gör mig glad att se mig omkring; möta platser och människor. Om det är i Skellefteå eller Portugal spelar ingen roll, för även på oväntade av platser kan man hitta spänning och äventyr. I Skellefteå gillar jag att gå hem längs med älven. I Portugal upptäckte vi en ny enslig väg som jag spanat in, men aldrig tagit tidigare. Janne fick följa med och jag berättad att det var ett berg på vägen, men att det var oklart hur långt och hur högt. Ta med sportdryck liksom! Jag tittar inte på kartor och stravasegment, utan kör yolo, och när vägen plötsligt visar sig vara extremt brant blir ingen förvånad. Vi fick panik, för nu handlade det om överlevnad, det gick inte att klicka av pedalen och stanna, men det gick heller inte att vända om för vi hade knappt styrfart. Ösregnet kom precis när vi vände om och hemresan blev äventyrlig. Det kändes som att vi cyklade i en flodfåra. Mitt i allt börjar man att skratta medan armarna domnar bort av regn i kombination med och fartvind. Nu lever vi lite!
  • Triathlon, meditation och yoga är viktigt för mig sedan jättelänge, och jag älskar äventyret, men även att få vara i stillhet, gärna utomhus i vacker natur. Jag upplever att det finns två universum; ett yttre och ett inre. Yttre universum är uppbyggt av solsystemet, planeter, jorden och allt levande, och det inre universum består av tankar, känslor, drömmar och fantasier. Båda delarna är spännande att utforska och lära känna, men det tar en livstid och frågan är om någon någonsin blir helt färdig. Det tar många år att lära sig hur solsystemet fungerar, och det tar lång tid att lära känna sig själv, och fram för allt – att bli bekväm inuti sig själv. Min längtan har alltid varit att jobba på båda fronterna, med att utforska min insida, och med att försöka sprida någon typ av visdom och att lära folk saker.
  • Yoga behöver inte vara fysiskt speciellt utmanande för att jag ska känna mig nöjd, att vara tyst en stund räcker långt, och jag samlar lugnt in alla delar av mig på yogamattan. Sedan är jag redo att ge mig ut på äventyr igen. I morgon bitti ska jag till Kristianstad! Det ser jag fram emot.

Kramar

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.