• Jag är game! Den 2-4 november kommer yogagames till Malmö för första gången och jag får lov att vara med och inspirera och sprida allt det roliga till Malmöpubliken. Programmet ska färdigställas och tryckas redan nu (!) och jag planerar mina pass/föredrag. Nu vill jag veta om det är något speciellt du önskar – tveka inte att höra av dig direkt. I wanna know! Själv är jag lite inne på att jobba med temat healing, meditation, andning och avslappning då det finns många andra lärare som vill köra mer fysiskt, men som sagt – kom med önskemål. Jag är öppen för allt utom äktenskap :-)

Kramar och värme

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.