Starten närmar sig och vi ser fram emot att träffas den 27 oktober. Vi har antagit 18 aspiranter till utbildningen. Här är svaren på de vanligaste praktiska frågorna:

 • Vad ingår?

  Studiematerial och alla luncher
  Yogaställningar, andningsövningar och meditation
  Yogisk filosofi, historia och psykologi
  Västerländsk och österländsk anatomi
  Undervisningsteknik och personlig coaching
  Marknadsföring, social media strategi, att starta företag
  All inclusive helgretreat
  Internationell certifiering

 • Var kommer vi att hålla till?

  Lördagar och söndagar kl. 9-17 på konferensavdelningen, Kockum Fritiden, Västra varvsgatan 8 i Malmö. Vår retreat i slutet av maj kommer att vara i Falsterbo och då ingår även övernattning. Retreaten den 31/5-2/6 startar på fredag kl. 16 och slutar på söndag kl. 13

   

 • Vad ska man ha med sig?

  Yogamatta samt meditationskudde och filt till avslappning. Ta med extrasnacks om du behöver :-)

 • Vad händer nu?

  I september öppnar vi ”min yogasida” där du hittar studiematerial, hemövningar, vetenskapliga artiklar, filmer och allt som ingår. Du kan börja förbereda dig lite genom att läsa där om du vill. Vi skickar dig ett inlogg och lösen i ett separat mejl direkt när du har betalat anmälningsavgiften.

 • Hur betalar man?

  Kursavgiften är uppdelad i åtta delar, som betalas en gång per månad. Anmälningsavgiften är den fösta delen och fakturan skickas ut i september.

 • Hör av dig!

  Jag svarar gärna på dina personliga frågor, hör av dig direkt, så kommer vi överens om en tid när det passar. Det ska kännas helt 100% rätt för dig. Vår intention är att inspirera dig att hitta en egen personlig relation till yoga och din undervisning. Att utveckla en lyhördhet för dina behov, att följa din egen övertygelse och att hitta svaren inom dig – det är själva kärnan i yoga.

 • Varma kramar från Jona och teamet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.