• Hej yogafolk och sportflolk! Början av september är nästan exakt som nyår, löftesrik och spännande. Man trycker på “control alt delete” och starar om allt. Tadaaa!! Omstart av 2018. När september rullar in som ett oskrivet blad får man plötsligt en ny chans. Att börja om är bra, för man kan radera allt som känns dåligt. September är en frisk och fräsch månad. Ta vara på den. Och glöm inte att rösta!
  • Jag har semester hela månaden för att hinna yoga och meditera i fred. Samtidigt är planen att jag ska förbereda mig massor, och planera alla föredrag och events som kommer i höst. Ska även upp till fjällen, och jaaa, jag älskar fjällen. Där ska jag andas och umgås och vandra och filma. Plus att jag ska gå på rehab från all äcklig sportdryck. Just nu hatar jag sportdryck över allt annat. Det har blivit helt för mycket av det goda. Jag ska bara dricka rent klart fjällvatten i resten av mitt liv. Amen. Jag ska bli ren och fräsch och fin på insidan – det är min omstart.
  • Yoga gör att jag känner mig så himla energisk och glad, och just nu vill jag bara köra på 100% med myset. Och med tända ljus. Det är faktiskt skönt att få sitta ensam och blunda medan dagarna mörknar minut för minut. Om jag bara får sitta stilla en liten stund så kommer jag tillbaka dubbelt så inspirerande. Jag kommer rent av att vara olidligt peppande och närvarande i oktober.
  • Medan jag “försvinner fysiskt” kommer jag att sprida yogakänsla i dataflödet genom att dela med mig av mina skönaste och mysigaste hemmaövningar. Jag vill ge dig en daglig yogaboost och jag riktar mig till alla som känner suget efter en “omstart” och skön september feeling.
  • Såååå även om jag är borta från verklighten, så kommer jag att filma delar av mina egna yogapass varje dag. Hela september lägger jag upp små filmer på Youtube. Det kommer att bli väldigt enkelt, inget avancerat skådespeleri eller yogande. Jag rullar ut mattan, riggar mobilen i min sko, och sedan kör jag på med rörelserna…. Efteråt kortar jag ner och klipper filmen. Jag sätter eventuellt på musik och text. Jag är ingen expert på film, men jag kan yoga och jag vill gärna yoga med dig :)
  • Följ yogajona på youtube så kan du vara med och leka. Där finns redan en hel del tidigare inspelat material, men vi börjar på nytt den första september. Var med från början. Det blir korta pass som passar alla. Inget krångel. KBK! Kör bara kör.
  • I oktober börjar jag jobba live igen, men tills dess ses vi på instagram och/eller på youtube!

Kram kram kramkalas

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.