• I väst vet vi att kroppen är uppbyggd av biljoner celler, som tillsammans bildar vävnad som i sin tur bygger organen. Inom ayurveda, som är en österländsk läkekonst, pratar man om att människokroppen är uppbyggd av olika element, som jord, eld och vatten, och att alla delar samverkar och gör människan till en unik person.
  • Vi hade en inspirationsträff för yogalärare i Skellefteå i helgen och det är alltid extra roligt att resa norrut och träffa alla härliga norrlandsvänner. Maten är dessutom alltid magisk på Medlefors. Temat för helgen var yoga och ayurveda och jag har spelat in en kort film på några av övningarna vi gjorde.

  • Kramar och kraft, om  logga du loggar in på min yogasida hittar du allt övrigt material från helgen samlat där. Ha en fin vecka, till helgen startar vi vår sjunde utbildning till lic yogalärare.

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.