• Att få vakna till fågelkvitter och solens smeksamma strålar … att ta sin yogamatta och cykla till yogan för att sträcka ut kroppen och känna hur man blir mjuk och skön. Att mingla och mysa med sina kompisar. Man blir redo att möta världen och får en perfekt start. Nu är den bästa tiden att jobba med sig själv; både fysiskt och mentalt. Unikt med yoga är kombinationen, att man tränar både kroppens och hjärnans muskler.
  • Sedan den första juli och vi är igång och yogar måndag till fredag inne på Studio Canalis och utanför vid Handikappbadet. Morgon och kväll. Det är mysigt att möta ”gamla” stammisar, sina sommarkompisar och även att få nya vänner. Tillsammans lockar vi fram en smidigare, snällare, mjukare och goare version av oss själva.
  • Varmt välkommen, jag längtar efter att få träffa just dig! Yogaträningen är dubbelt så rolig i trevligt sällskap. Sommarens yogaschema 1 juli – 9 augusti ser ut så här:

Måndagar 9-10 Yoga ute vid Handikappbadet
Tisdagar 19:30-20:30 Yoga inne på Studio Canalis
Onsdagar 9-10 Yoga ute vid Handikappbadet
Torsdagar 19:30-20:30 Yoga inne på Studio Canalis
Fredagar 9-10 Yoga ute vid Handikappbadet

Prislista:
1800kr för alla 30 yogapass
1200kr för 18 yogapass utomhus
180kr för en enstaka lektion

Du anmäler dig till vad du vill genom att mejla till jona@yogajona.se
Du betalar med swish till

Här kan du ladda ner hela vårt sommarschema den 1 juli – 11 augusti med namn på yogalärare som håller respektive yogapass.

Kramar, solsken och sång!

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.