Hej alla hjärtevänner!

  • Alla hjärtans dag firades med jättemysig yoga, meditation, bastu, lakritsbollar, te och havsdopp med några av våra sköna yogalärare och vi snabbade oss upp ur havet för att hinna hem till våra familjer och fira vidare. Vi är nyfikna och vill testa saker,  som exempelvis hur det känns att yoga med en stol som sin allahjärtanspartner. Vi kom fram till att det är super ifall man är stel och inte är i form för att hälsa solen långt nere på golvet.
  • Jag vill också berätta att nästa afterwork på Studio Canalis är fredagen den 28 februari. Då är det fest på riktigt och alla är varmt välkomna till Studio Canalis kl.16-19 för att yoga, bada bastu, bada och lära oss mer om Hotyoga & 90-minuters serien. Du kan läsa mer om after work och anmäla dig här! Ha ett fint sportlov och sporta lagom, vi ses snart igen.

Kram

Jona

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.