Intervju med Anni Ljungberg Int lic yogalärare 2019-2020

Vad var det som fick dig intresserad av den här utbildningen?

  • Jag har sedan länge velat gå en yogalärarutbildning, men det har inte passat in i livet, och att resa bort med små barn, eftersom min tanke var att de bästa utbildningarna är utomlands. Men sedan fick jag höra att på flera olika håll om Jonas utbildning, att den skulle vara så otroligt bra, bred och djupgående. Då började jag göra research på flera olika utbildningar, men landade ändå i Jonas. Det är också en fantastisk plats, den otroligt vackra miljön och omgivningarna runtomkring är magisk. Och studion i sig måste vara Sveriges särklass vackraste, med sina ljusa natur-inspirerade rum, stora fönsterpartier, vackert smyckade med växter och mysiga små oaser att sitta i och ta en kopp te efter yogan.

Skulle du rekommendera utbildningen till andra?

  • Jag skulle verkligen varmt rekommendera denna utbildningen. Den innefattar allt man kan önska av en yogalärarutbildning. Jag har lärt mig oerhört mycket, och känner mig idag helt trygg i att hålla i yogaklasser. Jag har fått så mycket lärdom, och känner att Jona varit otroligt generös med sin kunskap, och det har varit så lyxigt att bara få dyka ner i den skattkistan av all erfarenhet och kompetens som hon besitter. Utbildningen är otroligt seriös, mycket evidensbaserad yoga, och alltid en gästlärare från de olika grenarna av yoga, eller psykologer när vi om yoga psykologi, mindfullness osv. Uppläget på utbildningen har varit super, jag tycker det har varit perfekt att den ligger över 1 år, väldigt seriöst, och man har liksom inte tryckt in en massa fakta, utan man har fått hemläxor mellan varje helg, och har då haft tillfälle att verkligen fördjupa sig i de olika delarna.

Har du haft eller kommer du ha användning för det du lärt dig?

  • Jag har haft användning av utbildningen redan från dag 1. Vare sig om det gäller att få barnen att slappna av, få min lillebror att lära sig djupandas, eller den resa jag gjort med mig själv. Den har varit magisk och utmanande,  jag kan uppriktigt säga att jag är en annan människa idag än när jag började, och förståelsen av att livet och yogan är en resa, att vi ständigt utvecklas är en fantastisk insikt jag fått med mig och är så oerhört tacksam över, det låter lite kliché men det har verkligen berikat mitt liv. Jag har redan blivit erbjuden olika  jobb, allt från möhippa, till klass för vänner och även yogastudio.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.