• Yes, stort grattis till oss! I dag fick Sofia (min uppsatskompis) och jag reda på att vi är godkända på den slutgiltiga examinationen. Nu firar jag och läser alla andras intressanta uppsatser som handlar om yoga som kompletterande behandling för ätstörning, fatigue och cancer, PTSDF, ångest, depression, stress, KOL, mental och kroppslig ohälsa, självkänsla, stroke, ländryggssmärta …
  • Sedan januari har jag studerat deltid på institutionen för Neurobiologi, Vårdvetenskap och Samhälle vid Karolinska Institutet och jag har lagt hur mycket tid som helst på studierna. Det är tidskrävande, men roligt med all ny kunskap, och efter 20 år som yogalärare är det kul att kunna utveckla ett mer reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till yogaträning och undervisning.
  • Fram för allt är det superkul att kunna utarbeta helt nya yogaträningsprogram som kan fungera som kompletterande behandling vid sjukdom. Läs gärna Sofias och mitt ”jobb om stress” här: Yogaträning för stressreduktion_Jona_Sofia_FINAL20200519 (1) Själva yogapasset (som finns längst bak som en bilaga) är enkelt men noggrant utformat och jag har redan hunnit testköra yogapasset i några grupper. Nu hoppas jag kunna använda mig av mina kunskaper i större skala för en frisk, stressfri och glädjefylld vardag.

Ses snart i sommaren,

Jona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.