Vi är oerhört glada över att precis ha startar vår nionde yrkesutbildning till internationellt licensierad yogalärare med en ny grupp entusiastiska aspiranter. Utbildningen är fullsatt och därför har vi redan nu öppnat upp intresseanmälan till nästa utbildning. Den startar 25-26 september 2021 och vi har skapat ett riktigt spännande kursinnehåll. Du är varmt välkommen med din intresseanmälan, så skickar vi dig schemat. Här nedanför kan du läsa vad en av våra tidigare deltagare tänker om utbildningen.

  • Vad var det som fick dig intresserad av den här utbildningen?Jag hade bestämt mig för att gå en yogalärarutbildning på 200 timmar men visste inte vart någonstans, hade inte hittat någon som jag fastnat för. Det var inte förrän jag blev rekommenderad av en annan yogalärare att gå hos Jona som det kändes helt rätt. Jag hade hört att utbildningen var bra och att Jona är jätteduktig. Läget i Höllviken passade mig också bra, jag ville gå en utbildning som inte skulle vara för långt hemifrån för mig.
  • Skulle du rekommendera utbildningen till andra?Jag skulle absolut rekommendera andra till att gå utbildningen. Det är en fantastik utbildning på alla plan. Jag skulle inte vilja ha något annorlunda. Jona och teamet besitter en enorm kunskap som de utomordentligt lär ut. Varje dag på utbildning var en fröjd och jag längtade till varje utbildningstillfälle.
  • Har du haft eller kommer du ha användning för det du lärt dig?Jag använder mig av kunskaperna från utbildningen varje dag. Både privat men även på deyogaklasser som jag själv håller i. Det har blivit ett nytt sätt att leva helt enkelt. Utbildningen har gett mig personligen ett enormt lyft på alla plan.

Namasté Marie Weber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.